TOGAKURE SHINOBIGATANA EDYCJA NA 18. ROCZNICĘ | Shinobigatana ręcznie kuta |

YNH205A-18

Nowy produkt

Nowy, ulepszony i dopracowany model, numerowany i podpisywany przez naszych rzemieślników.
DOSTĘPNYCH TYLKO 10 SZTUK!
Obchody rocznicy YariNoHanzo rozpoczynają się teraz i potrwają przez cały sezon 2025, aż do wyczerpania zapasów tych 10 ekskluzywnych egzemplarzy.

CECHY SPECJALNE

OSTRZE Z HARTOWANEJ STALI T-10
JAPOŃSKI POLEROWANY HAMON

ZAMÓW TERAZ W PRZEDSPRZEDAŻY
Dostawa w czerwcu 2025

Więcej szczegółów

2 964,30 zł

10 Przedmioty

- +

 
Więcej informacji
  • Wysokiej jakości tradycyjny Ninja To z ostrzem charakterystycznym dla Togakure Ryu Ninjutsu, zaprojektowany z myślą o praktyce Ninjutsu.
  • Ostrze Togakure Shinobigatana jest szersze i krótsze niż standardowa katana, a długość Kissaki wynosi 14 cm.
  • Shinken Maru kitae – ostrze wykonane z hartowanej gliny stali węglowej T-10 o wysokiej zawartości węgla, bez Bohi, z prawdziwym Hamonem w stylu "Gunome Choji" (POLEROWANIE W STYLU JAPOŃSKIM).
  • Pełnotangowe ostrze (full tang) przymocowane do tsuki za pomocą dwóch bambusowych kołków Mekugi.
  • Czarny bawełniany Tsukaito w stylu wiązania Hinerimaki Tsukamaki z Hishigami oraz prawdziwą skórą płaszczki Samegawa w kolorze czarnym.
  • Czarna lakierowana Saya z Kurikatą, Kojiri i Koiguchi wykonanymi z prawdziwego rogu bawoła.
  • W zestawie elegancka bordowa torba z bawełny.
  • Doskonale wyważony, odpowiedni zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych użytkowników.
  • Produkt przeszedł kontrolę jakości YariNoHanzo.
 
Opis
Nagasa57 cm (59 cm z Habaki) - 14 cm Ô Kissaki
HamonGUNOME CHŌJI - JAPANESE STYLE POLISH
Sori1 cm
Tsuka28 cm - z hishigami
SamePrawdziwa skóra płaszczki - czarna
TsubaMokkogata
Bohi-
Motohaba36 mm
Saya73 cm Black laquered wood - KURORO ISHIME
Sakihaba28 mm
SageoMISTERY SAGEO INCLUDED!
MekugiNr. 2 in bamboo
Fuchi/KashiraHigo
StalT-10 steel
Tsuka ItoCzarna bawełna
KoiguchiReal buffalo horn
KurigataReal buffalo horn
KojiriReal buffalo horn
SeppaCopper

9 innych produktów w tej samej kategorii:

Menu