Nami | Katana ręcznie kuta |

Hartowane z użyciem glinki
Hartowane z użyciem glinki ostrze z prawdziwym Hamonem

Nowy produkt

Produkt wyprzedany
Zamów teraz w przedsprzedaży, a otrzymasz go w sierpniu tego roku

Ta ostra Katana nadaje się do Battodo i Tameshigiri

Kupując tę Katanę możesz wybrać dowolne Kake

w PREZENCIE!

Kake Free

KATANA Dostarczona bez sageo

Więcej szczegółów

Limited special offer

2 490,54 zł

2 767,27 zł

-10%

17 Przedmioty

- +

 
Więcej informacji

Dlaczego warto kupić tę Katanę?

  • Jedna z najbardziej docenianych Katan z serii Superior przez ćwiczących i kolekcjonerów, odpowiednia do Battodo i Tameshigiri
  • Elegancka i praktyczna Katana z unikalnymi cechami w katalogu YariNoHanzo. Specjalne wymiary ostrza z O-Kisaki
  • Ostrze MARU KITAE bez bohi, wykonane ze stali wysokowęglowej 1095, konstrukcja full tang
  • Zróżnicowanie utwardzane oraz hartowane z użyciem gliny ostrze
  • Autentyczny hamon stylu Notare.
  • Tsuba Fuchi i Koshirae reprodukowane na podstawie egzemplarzu z okresu Edo
  • Tradycyjna tsuka z HISHIGAMI która gwarantuje dobry chwyt oraz wytrzymałe Tsukamaki
  • Czarna drewniana lakierowana saya wysokiej jakości wzmocniona prawdziwym rogiem bawołu
  • Ciężar i balans typowe dla Katan z okresu Bakumatsu
  • Autentyczna ręczna produkcja. Wszystkie jej części mogą być rozmontowane i zmontowane jak w prawdziwej Katanie
  • Ta Katana dostarczona jest w jedwabnym pokrowcu

Ten produkt przeszedł kontrolę jakości wykonaną przez YariNoHanzo

 
Opis
Nagasa72.5 cm (74.5 cm z Habaki)
HamonStyl Gunome Chôji prawdziwy hamon
Sori2.0 cm
Tsuka29 cm - z hishigami
SamePrawdziwa skóra płaszczki
TsubaMokkogata
Saya77 Cm. Black laquered wood - Kuroro
SageoSUPPLIED WITHOUT SAGEO
MekugiNr. 2 in bamboo
Waga1500 gr with saya - 1250 gr without saya
Fuchi/KashiraBronze
Stal1095 high carbon steel - Clay tempered
Tsuka ItoCzarny jedwab
KoiguchiReal buffalo horn
KurigataReal buffalo horn
KojiriReal buffalo horn

18 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Menu