Nobunaga | Katana ręcznie kuta |

Hartowane z użyciem glinki
Hartowane z użyciem glinki ostrze z prawdziwym Hamonem

Nowy produkt

Ta ostra Katana nadaje się do Battodo i Tameshigiri

POJEDYNCZE KAKE W PREZENCIE

kake simple

Więcej szczegółów

Limited special offer

2 645,12 zł

3 111,90 zł

-15%

Produkt wyprzedany

Zamów teraz w przedsprzedaży, a wyślemy go w ostatnim tygodniu KWIETNIA 2025

- +

 
Więcej informacji

Dlaczego warto kupić tę Katanę?

  • Każdy komponent tej Katany czyni ją unikalną
  • Odpowiednia do Battodo
  • Bardzo ciężka i solidna Katana perfekcyjna dla tych którzy szukają wymagającego miecza aby poprawić swoją technikę
  • Ostrze MARU KITAE z bohi, wykonane ze stali wysokowęglowej 1095
  • Konstrukcja full tang
  • Zróżnicowanie utwardzane oraz hartowane z użyciem glinki ostrze, autentyczny hamon stylu Gunome Choji
  • Tsuba została zaprojektowana na podstawie egzemplarzu z okresu Edo-Meiji
  • Tradycyjna tsuka z HISHIGAMI która gwarantuje lepszy chwyt oraz wytrzymałe Tsukamaki
  • Czarna drewniana lakierowana saya wysokiej jakości wzmocniona prawdziwym rogiem bawołu
  • Idealna dla zaawansowanych oraz kolekcjonerów którzy szukają dobrze wyważonej mimo swojego ciężaru katany
  • Autentyczna ręczna produkcja. Wszystkie jej części mogą być rozmontowane i zmontowane jak w prawdziwej Katanie
  • Ta Katana dostarczona jest w jedwabnym pokrowcu

Ten produkt przeszedł kontrolę jakości wykonaną przez YariNoHanzo

 
Opis
Nagasa73 Cm. - 75Cm. with Habaki
HamonStyl Gunome Chôji prawdziwy hamon
Sori2.1 cm
Tsuka28.5 cm - z hishigami
SamePrawdziwa skóra płaszczki
TsubaRoku Mokko
BohiPojedyncze
Saya80 Cm. black laquered wood - Kuroro
SageoSUPPLIED WITHOUT SAGEO
MekugiNr. 2 in bamboo
Waga1400 gr with saya - 1190 gr without saya
HabakiBrass with Hi
Fuchi/KashiraBronze
Stal1095 high carbon steel - Clay tempered
Tsuka ItoCzarny jedwab
KoiguchiReal buffalo horn
KurigataReal buffalo horn
KojiriReal buffalo horn
SeppaBrass

19 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Menu